26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Comuna PUTINEIU beneficiază de finanțare pentru un important proiect prin ANGHEL SALIGNY! (FOTO)

Deși mulți dintre adversarii politici (și contracandidați ai acestuia) îl considerau a fi „primar cu nimic” iată că Gheorghe Breazu, liberalul care conduce, de ani buni de zile, destinele comunei Putineiu, face pași tot mai mari spre transformarea localității într-o comună cu aspect tot mai european. Asta după ce, în cele trei mandate de când a preluat conducerea Primăriei Putineiu, a transformat localitate dintr-o comună uitată de lume și de Dumnezeu, într-o comună ce tinde spre standardele europene.

Cea mai recentă realizare este legată de semnarea, joi, 16 mai, a contractului de finanțare pentru un important proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”: amenajarea canalului de colectare a apelor pluviale (pârâu sat Vieru) și toaletarea malurilor acestuia, lucru promis de primarul Gheorghe Breazu în campania electorală trecută, și, iată, devenit realitate!

Mai mult, edilul comunei Putineiu ne dădea asigurări cu privire la faptul că, în curând (maxim o lună, două de zile), se va semna și contractul de finanțare pentru realizarea rețelei de alimentare cu gaze naturale a comunei Putineiu, o altă promisiune și – totodată – un deziderat al primarului Gheorghe Breazu.

„Am avut plăcerea ca, alături de mine, la semnarea contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării, să îi am alături pe doi dintre susținătorii mei, senatorul Toma Petcu și deputatul Alexandru Andrei. Știu că domnul Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, cel care ne-a sprijinit pe toți, a fost ocupat, dar le mulțumesc tuturor liberalilor care, în anii ultimului mandat, mi-au fost alături, m-au sprijinit și care au făcut ca mare parte din promisiunile mele din campanie să devină realitate”, spunea primarul comunei Putineiu, liberalul Gheorghe Breazu, cel care candidează pentru un nou mandat.

Având în vedere realizările ultimilor patru ani, cu toate problemele care s-au abătut peste fiecare Unitate Administrativ Teritorială din județul nostru (și nu numai), comuna Putineiu a început să arate ca o comună europeană, cu eforturi, bineînțeles. Dar eforturile nu se vor opri aici, garantează Gheorghe Breazu, care promite că va duce la bun sfârșit toate promisiunile de până acum, și pe cele viitoare!

CMF 21240015Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole