10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

CERERILE TIP DE EVALUARE COMPLEXĂ A PERSOANELOR ADULTE CU DIZABILITĂȚI VOR PUTEA FI DEPUSE LA PUNCTUL DE LUCRU DIN BOLINTIN VALE

Începând cu data de 15 octombrie 2021, persoanele din 14 localități ale  județului Giurgiu, care doresc să depună cereri tip de evaluare complexă însoțite de documentele necesare în vederea încadrării în grad de handicap a persoanei adulte cu dizabilități, au posibilitatea de a nu se mai deplasa la sediul D.G.A.S.P.C din municipiul Giurgiu, ci le vor putea depune, în zilele de vineri, la biroul din cadrul Punctului de lucru al Consiliului Județean Giurgiu, situat în localitatea Bolintin Vale. Inițiativa aparține Consiliului Județean Giurgiu care, alături de D.G.A.S.P.C. Giurgiu, sprijină astfel cetățenii care au domiciliul în localități mai îndepărtate de municipiul Giurgiu să evite deplasările pe distanțe mari.

Specialiștii Biroului de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu, vor fi prezenți în fiecare zi de vineri între orele 8.30-13.30 la sediul Punctului de lucru din Bolintin Vale, Bulevardul Republicii, bloc B1, scara C, parter, iar primirea cererilor persoanelor care doresc să solicite încadrarea într-un grad de handicap sau a cererilor de reevaluare se va face numai ca urmare a unei programări prealabile la telefonul D.G.A.S.P.C. Giurgiu (0246 214011).

În acest sens, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a transmis deja adrese către primăriile din localitățile Bolintin Vale, Bolintin Deal, Vânătorii Mici, Crevedia Mare, Florești-Stoenești, Ogrezeni, Roata de Jos, Săbăreni, Cosoba, Joița, Grădinari, Buturugeni, Clejani, Bucșani, pentru ca cetățenii să fie informați că activitatea specialiștilor Biroului de evaluare complexă  a persoanelor adulte cu handicap se desfășoară în zilele de vineri la Punctul de lucru din orașul Bolintin Vale.

Pentru cetățenii care au domiciliul în celelalte localități ale județului, cererile tip de evaluare complexă a persoanelor adulte cu dizabilități se primesc la sediul D.G.A.S.P.C. Giurgiu în celelalte zile lucrătoare (luni-joi, între orele 8.30-14.00).

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole