26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Când câinele moare de drum lung…

Recent, un consilier județean PSD, fost abonat la banul public în mandatele trecute (700 milioane de lei vechi pentru asociația sa de la fostul edil Nicolae Barbu și încă 1 miliard de la CJ de la ex-președintele Marian Mina, sume alocate annual pentru „acțiuni”), „striga” în gura mare pe facebook că s-ar demola un zid considerat monument istoric.

„ Când ești atât de disperat să mai câștigi doua trei voturi în afara de cele ale verișoarei și ale nașei încât te apuci să demolezi gardul de la parcul de la Fabrica de Zahar, care este monument istoric fără sa ai un aviz de la Cultura”, scria acesta pe contul său de facebook. Deh, e campanie electorală, și domnul în cauză (care mai mult a votat on-line decât cu prezență fizică la ședințele ultimlior doi ani) își mai dorește un mandat.

Dar, când nu te interesezi direct la „sursă”, și vorbești doar din auzite, iar dorința de preamărire este mult prea mare, nu știi că, de fapt, acolo unde spui că se demolează este vorba despre o lucrare de reabilitare, reconstruire și reparare a unui gard intrat în „putrefacție” din 2012, de când Nicolae Barbu, cel pe care doritorul de mandat de consilier județean îl susține la Primăria Municipiului Giurgiu, și-a preluat mandatul.

Așa se întâmplă atunci când unii (Nicolae Barbu) lasă în urmă doar dezastru, iar alții (Adrian Anghelescu) încearcă – și, culmea, reușesc!! – să dezvolte cât de cât orașul și, mai mult, să rezolve și „neputințele” fostului edil!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole