13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Cafeneaua „LA ENESCU” – varianta optimă de petrecere a câtorva clipe minunate, în compania unei cafele sau a unui vin de calitate

În plină pandemie, când mai toate afacerile de servicii de tip servire în localuri au avut de suferit, unele chiar închizându-se, iată că un giurgiuvean a avut curajul de a sfida coronavirusul, deschizându-și o cafenea unde vă așteaptă cu o cafea bună și un vin de calitate, la prețuri excepționale.

Este vorba despre Marian Enescu, locuitor al municipiului, care, odată ajuns la pensie, a decis că este prea tânăr să stea degeaba! În aceste condiții, împreună cu familia, un susținător puternic al său, a pus bazele unei cafenele în care, într-o atmosferă intimă, liniștită și caldă, orice giurgiuvean poate savura o cafea de excepție și, înainte de a pleca, poate lua, pentru acasă, un vin bun, dintr-una dintre cramele de renume: Măcin, Silvania sau Viișoara.

Interiorul este în totalitate conceput de familia Enescu, atrăgând atenția, în special, corpurile de iluminat realizate „home made”, din sticle de vin…

Poate să pară o nebunie, dar mă plictisisem să stau acasă, pensionar fiind, așa că am decis alături de membrii familiei, să punem bazele acestei cafenele puțin diferite. Da, giurgiuvenii sunt și cunoscători, și consumatori ai vinului de calitate. Ceea ce merită menționat acum și aici este faptul că la cafeneaua noastră, de unde se poate lua vin pentru acasă, prețurile sunt concurențiale cu cele practicate de supermarketuri. Am vrut să fie pentru toate buzunarele”, ne spunea Marian Enescu.

Printre primii clienți ai cafenelei, deschisă oficial miercuri, 12 mai, se numără în special cunoștințele, dar orice giurgiuvean este bine venit, mai cu seamă că în aceste zile se află în plină desfășurare o promoție inedită: la orice trei sticle de vin cumpărate, cafeneaua „LA ENESCU” oferă o sticlă de apă minerală, gratuit!

Cafeneaua „LA ENESCU” se află în municipiul Giurgiu, pe Bulevardul Mihai Viteazul, la parterul blocului 33/335, în imediata vecinătate a Gării Giurgiu Oraș și a Oficiului Poștal de la Gară.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole