33.8 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Adrian Anghelescu – primarul de care Giurgiu are nevoie –  pentru continuitate, stabilitate, dezvoltare corectitudine și transparență

Săptămâna trecută, staff-ul de campanie al PNL, Adrian Anghelescu – primarul municipiului Giurgiu și senatorul Toma Petcu, viitorul președinte al Consiliului Județean Giurgiu au stat de vorbă cu cetățenii din mai multe cartiere ale orașului.  Fie că vorbim despre cartierul Tineretului, sau Negru-Vodă, dar și zona centrală a municipiului, giurgiuvenii sunt de părere că Giurgiu are nevoie de un primar corect și cu principii solide, care să contribuie la dezvoltarea orașului, atât din punct de vedere economic, cât și social, concluzia fiind aceea că Adrian Anghelescu se află în continuare pe primul loc în preferințele giurgiuvenilor, pentru încă un mandat la Primăria Giurgiu.

Discuțiile cu oamenii au fost constructive și cu siguranță au fost notate toate doleanțele, dar și ideile pe care giurgiuvenii și-au dorit să ni le impărtășească și care în mod sigur vor fi luate în calcul în următorul mandat, chiar de acum.

Adrian Anghelescu, actualul și viitorul primar al municipiului Giurgiu le-a vorbit giurgiuvenilor despre viziunea sa pentru oraș, despre proiectele sale din prezent, dar și din viitor, dându-le asigurări că în următorul mandat își va indrepta atenția spre infrastructura tuturor străduțelor pe care nu au mai fost executate lucrări de reabilitare timp de aproape 20 de ani.

Candidatul PNL, Adrian Aghelescu își dorește un Giurgiu în care tinerii să se reîntoarcă cu drag, o comunitate care să aibă parcuri și locuri de agrement curate și moderne, un oraș dezvoltat economic, și nu în ultimul rând, o comunitate de care seniorii să fie mândri și unde să-și ducă traiul așa cum merită, după o viață în care au muncit cu dragoste și devotament pentru actuala generație.

Cu siguranță, toate aceste deziderate vor fi îndeplinite, pentru că Adrian Anghelescu este OMUL pe care giurgiuvenii și-l doresc!

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat de CĂLIN OANA-CRISTINA PFA, CMF 21240015

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole