12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

40 de copii instituționalizați au plecat într-o excursie oferită de preotul Georgian TUDOR (FOTO GALERIE)

În această dimineață, un număr de 40 de copii din centre aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Giurgiu (Soarele, Sf. Ioan și Complexul de Servicii Sociale) au plecat într-o excursie oferită cu sprijinul părintelui Georgian Tudor, preot paroh al Bisericii „Buna Vestire” (Biserica Tinerilor) din municipiu, se arată într-un comunicat transmis, cu puțin timp în urmă, presei giurgiuvene, sub titlul „Preocupări și…„preocupări”.

Excursia durează trei zile, și în cadrul ei micuții vor vizita Mânăstirea Caraiman din Bușteni, acesta fiind, de fapt, și locul în care copiii vor fi cazați.

Această acțiune nu este singulară, preotul paroh Georgian Tudor organizând, și anul trecut, o deplasare asemănătoare.

Nu poate decât să ne bucure o asemenea activitate pentru copiii din centrele din subordinea noastră. De altfel, și cu preotul Georgian, dar și cu alți oameni de bine, avem o colaborare veche și bună, toate activitățile concepute și derulate până în prezent fiind benefice asistaților noștri. În fapt, acestea ne sunt preocupările principale, nouă, ca și conducere a Direcției: bunăstarea persoanelor care beneficiază de serviciile noastre, sprijinirea lor și, nu în ultimul rând, asigurarea unui climat de viață apropiat celui unei familii, ținând cont că sunt copii sau bătrâni abandonați, de cele mai multe ori, de familiile lor. Păcat că nu putem spune același lucru și despre „tutorele” lor, președintele CJ Giurgiu, a cărui unică preocupare, în ultimele luni, a fost găsirea de noduri în papură în activitatea direcției, pentru a putea schimba conducerea, dorindu-și impunerea, așa cum s-a observat, de persoane apropiate lui și care nu știu absolut nimic despre munca într-o asemenea instituție”, a declarat, la scurt timp de la plecarea micuților în excursie, directorul DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, citat în același comunicat de presă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole