23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

15 mai, Ziua Internațională a Familiei

În fiecare an, la data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei, pentru a marca importanţa crucială pe care familiile o au în construcția unei societăți moderne.

M-am implicat, alăturii de colegii mei din PNL, în aprobarea mai multor măsuri concrete de sprijinire a familiilor. Am votat actele normative inițiate de Guvern privind majorarea alocațiilor pentru copii. Printre propunerile legislative pe care le-am inițiat, alături de colegi din PNL, se numără cele referitoare la majorarea limitelor indemnizației de creștere a copilului sau la acordarea priorității femeilor însărcinate și părinților la casieriile unităților comerciale, precum și la ghișeele instituțiilor publice, spunea deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

Pe de altă parte, guvernul condus de un premier liberal folosește fonduri europene pentru a construi peste 100 de creșe noi, unde vor fi îngrijiți peste 7.000 de copii.

De asemenea, un număr de 5.000 de familii defavorizate cu copii nou-născuți primesc un sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, din fonduri europene. Ajutorul conține scutece și alte articole vestimentare, produse pentru igienă și medicale și se acordă în primele trei luni de la nașterea copiilor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole