13.5 C
Giurgiu
joi,25 aprilie 2024
spot_img

Astra Giurgiu joacă în deplasare, la Buzău, în compania celor de la Chindia Târgoviște

Etapa cu numărul 4 a play-out-ul Ligii 1 la fotbal programează, chiar în Miercurea Mare, de la ora 14.00, pe Stadionul  „Gloria Buzău” din localitatea cu același nume, meciul dintre Chindia Târgovişte, liderul play-out-ului  și echipa reprezentativă a municipiului nostru, Astra Giurgiu. Este un joc care opune două formaţii al căror scop principal este câștigarea play-out-ului. Astra Giurgiu se află pe locul 5 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Chindia Tîrgoviște ocupă locul 1, cu șase puncte mai mult. 

În aceste condiții, târgoviștenii încearcă să tranşeze în favoarea lor disputa cu echipa  de la malul Dunării, pentru păstrarea fotoliul de lider, în timp ce Astra Giurgiu are doar varianta victoriei pentru a reuşi obiectivul propus, clasarea pe primul loc la finalul play-out.

Antrenorul  principal al giurgiuvenilor, Eugen Neagoe, a fost suspendat pentru două jocuri, în urma eliminării din partida cu FC Argeș. Din păcate Eugen Neagoe va sta în tribună la meciul de miercuri cu Chindia Târgoviște.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole