23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Încă o campanie de sterilizări gratuite încheiată cu succes la Giurgiu

200 de animale de companie, câini și pisici de rasă comună au fost sterilizate în acest weekend, în cadrul unei campanii de sterilizări gratuite susținută de sponsorii Asociația HoboDogs și Stichting Dierennood în colaborare cu Primăria municipiului Giurgiu și Giurgiu Servicii Locale. Așa cum precizam într-un material anterior, locurile au fost ocupate încă din primele ore, semn că, totuși, giurgiuvenii conștientizează importanța sterilizării în vederea reducerii în mod natural al animalelor abandonate de pe străzile din municipiu.

Sterilizările au fost realizate în clinici veterinare mobile, de către medici de la Paws Care Vet care au fost amplasate în curtea interioară a Primăriei Giurgiu.

Din anul 2020 și până în prezent au fost organizate de Primăria Giurgiu alte șase astfel campanii, fiind sterilizate aproximativ 1200 de animale.

Mulțumim în mod deosebit, atât sponsorilor, cât și voluntarilor și angajaților de la Adăpostul Public, se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Giurgiu.

O nouă campanie de sterilizări gratuite va fi programată la jumătatea lunii iunie a acestui an.

Sterilizarea câinilor este OBLIGATORIE și reprezintă singura metodă eficientă pentru eliminarea abandonului puilor nedoriți și reducerea numărului câinilor de pe domeniul public.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole